Kahden vuoden takuulla.

Sandström Classic 5.60 MC

Classic 5.60 on suunniteltu sinulle joka tiedät mitä tarvitset ja etsit ensisijaisesti stabiilia käyttövenettä, jolla on erinomaiset meriominaisuudet, suuri liikkumavapaus sekä suoja kovia olosuhteita varten. Käytitpä venettä sitten kalastukseen, kuljetuksiin tai uimareissuihin.

Classic 5.60 MC:ssä on kuomukattoikkuna vakiovarustuksena.

Classic 5.60 MC:ssä on perinteinen ulkopinta ja tukeva köli, joka antaa veneelle sen hyvän kantavuuden sekä stabiliteetin. Pohja on leveä ja sadevesityhjenevä sekä siinä on tyhjennysventtiili peräkannen alla. Muotoon valetun reelingin ja penkkien sisällä on runsaasti kelluntamateriaalia ja myös pohjan alla on runsaasti kelluntasäiliöitä.

Peräpenkin alla on tilava säilytystila sekä ankkurilaatikko. Myös keulassa on kuiva, lukittava säilytyslokero. Veneessä on erittäin kantava perä ja se on tarkoitettu 30-60hv:n moottoreille.

Toimituspakettiin sisältyy: airot, hankaimet, uima- ja pelastustikkaat, tukeva rst kaide, hyväksytty lukkosalpa, lukittava säilytystila, palosammutin, venevalot, tuulilasin pyyhkijät, U-pultti, pääsähkönkatkaisija, tyhjennystulppa, kiinnityspaketti, lepuuttajat, mukinpidikkeet ja punainen kuomukattoluukku. Lisävarusteena peräkuomu (punainen).

Classic 5.60 MC on luonnollisesti CE-merkitty ja sillä on kahden vuoden runkotakuu.

Tekniset tiedot:

Pituus: 5.60 m
Leveys: 2.05 m
Paino: 530 kg
Henkilöluku: 6
Sisälaitakorkeus: 0.61 m
Suositeltava moottori: pitkärikinen 30-60hv

Hinnat:

Classic 5.60 MC: 13495,00€

Evinrude E-TEC 60hv moottorilla: 19500,00€

KYSY TARJOUS