Kahden vuoden takuulla.

Sandström Classic 5.10

Allround vene, jolla vaikuttava suorituskyky. Täydellinen sinulle, joka haluat kalastaa, kuljettaa, urheilusukeltaa, vesihiihtää, tai tehdä uintireissuja; siis vähän kaikkea. Tämä on saaristolaisklassikko.

Perinteinen ja hyvin rakennettu soutu- ja moottorivene, jolla on klassinen ulkokuori ja tukeva köli, joka antaa veneelle hyvän kantavuuden ja stabiliteetin. Pohja on leveä ja itsestään tyhjenevä sekä siinä on tyhjennysventtiili. Keskipenkki, jonka voi kiertää molemmilta puolilta, on tehty lukitun säilytystilan muotoon ja sen voi poistaa mikäli työtilaa halutaan suurentaa. Muotoon valetun reelingin sisällä on runsaasti kelluntasäiliöitä. Peräpenkin alla on tilava säilytystila sekä ankkurilaatikko. Myös keulassa on kuiva, lukittava säilytystila. Vene on tarkoitettu 25-50 hv:n moottoreille. Paapuurin puolella on taitettava istuin.

Toimituspakettiin sisältyy: tuulilasi ja tuulilasin rst kaiteet, airot, hankaimet, uima- ja pelastustikkaat, tukeva rst kaide, hyväksytty lukkosalpa, lukittava säilytystila, palosammutin, venevalot, U-pultti, pääsähkönkatkaisija, tyhjennystulppa, kiinnityspaketti, mukinpidikkeet, ja se on sadevesityhjenevä.

Classic 5.10 on luonnollisesti CE- merkitty ja sillä on kahden vuoden runkotakuu!

Tekniset tiedot:

Pituus: 5.10 m
Leveys: 2.00 m
Paino: 420 kg
Henkilöluku: 5
Sisälaitakorkeus: 0.61 m
Suositeltava moottori: pitkärikinen 25-50hv

Hinnat:

Classic 5.10: 8470,00€

Evinrude E-TEC 50hv moottorilla: 14600,00€

KYSY TARJOUS